Inschrijven nieuwsbrief:

Peuterspeelzaal

De Christophoor heeft een eigen voorschoolse voorziening: peuterspeelzaal Ukkie. Al jaren zijn onze leidsters dag in dag uit in de weer met onze allerkleinsten om hen spelenderwijs te helpen de wereld te ontdekken. Vaste routine, structuur en regelmaat bieden een veilige plek, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en leren.

Alle Rotterdamse peuters van 2 tot 4 jaar die nieuw ingeschreven worden op onze peuterspeelzaal, kunnen zes uur (twee dagdelen) meedoen aan het programma. Kinderen met een doelgroepindicatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin, mogen zes uur extra komen. Ouders hoeven deze uren niet te betalen.

Ouders betalen met ingang van schooljaar 2016-2017 een inkomensafhankelijke bijdrage. De bijdrage voor 2016 is gebaseerd op de tabel Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Hoeveel u moet betalen hangt af van uw inkomen, of u werkt en of uw kind van het CJG een doelgroepindicatie krijgt. Kijk ook op Rotterdam.nl/kinderopvang.

Wanneer u meer informatie wilt over onze peuterspeelzaal en wilt inschrijven, kunt u contact opnemen met de adjunct-directeur van de school: Bram Janssen. Bel 010-4808838 of mail naar info@christophoor.nl

Klik hier voor het inspectierapport

 

Schoolgids

Ambrasoft

Online software voor kinderen in het basis- en speciaal onderwijs. Dagelijks gebruikt op meer dan 5.100 basisscholen.

Lees meer

Agenda

Sluiten